Make Me Wine

View Original

Best of Bio! Logisch & Dynamisch

De Grote Hamersma gaat bio! Eindelijk weet je precies waar je de lekkerste biologische (en bio-dynamische en natuur-)wijnen kunt kopen.

Dat Harold en ik hier niet eerder aan gedacht hebben! Ik eet vrij onbezonnen biologisch en ik drink het ook het liefst, onder de voorwaarde natuurlijk dat het lekker is. Vroeger was dat nog wel eens een dingetje. (Ik kan me herinneren dat in een van mijn eerste biologische Vonkelwijnen een paar fruitvliegjes in de fles zweefden.) De kwaliteit van biologische wijnen is tegenwoordig niet anders dan niet-biologische wijnen: er zijn goede en slechte.

Hoog tijd dus voor een gids met de Beste Biologische Wijnen die er nu in Nederland te koop zijn. De lekkerste vind je bij biologisch-gedreven importeurs zoals Vinoblesse. Maar ook bij ah, jumbo en andere supermarkten is er wel wat voor bio-lovers. 

Bio-dynamisch en vin naturel

Bovendien vind je in deze nieuwe groene gids ook de beste bio-dynamische en natuurwijnen. Begint het je nu te duizelen? Wat dat precies betekent, leggen we uit in de inleiding. Met andere woorden: dit boek heb je nódig! Leuk cadeau ook voor biologische types.