Make Me Wine Supermarkt Bubbels Top 3

Champagne? Of gewoon iets dat er op lijkt? In de supermarkt zijn crémants of cava's de betere optie. Meestal. Check hier de beste bubbels van Jumbo, Marqt en AH.

Bekijk de video en je weet wat je moet halen in supermarkt. Maar als je nu actie onderneemt, heb je nog genoeg tijd om voor oudjaar iets echt speciaals te bestellen of halen! En dan heb ik een fijne tip.

Yessss! Special price for you my MMW friends...

Laat ik nou 'toevallig' bevriend zijn met een heel goede champagne importeuse: Clara de Nijs van Cotidie. Bejubeld in De Grote Hamersma, Winelife en Perswijn. Clara tuft aan de lopende band naar de Champagne, om daar 'grote champagnes van kleine huizen' te zoeken. 

Je kunt nog bestellen op haar website cotidie.nl, dan wordt je bestelling langsgebracht of opgestuurd. Clara is gevestigd in Amsterdam. Je kunt tot op het laatste moment nog zelf bij haar ophalen.

* 10% Make Me Wine korting bij Cotidie Champagnes* 

Als je nu inschrijft op Make Me Wine Nieuwsbrief, krijg je direct de MMW kortingscode!


Mijn twee aanraders van Cotidie voor oudejaarsavond:

Janisson-Baradon Grande Réserve, normaal € 31, met Make Me Wine korting € 27,90

Janisson-Baradon Grande Réserve, normaal € 31, met Make Me Wine korting € 27,90

De Grande Réserve is een assemblage van 50% chardonnay en 50% pinot noir, met 30% op eiken gerijpte vins de réserve. Hij heeft frisse, fruitige aroma’s van citrus en appel maar ook vanille, honing, hazelnoot, anijs en toast. Hij is romig en kruidig, met een frisdroge afdronk en een zeer zachte mousse. Basis: 2010/2011 Dosage: 5 g/ltr. Ook lekker bij visgerechten, licht vlees of gevogelte.
Beloond met een 9- in DGH.

Grongnet Blanc de Noirs,
normaal 27,50 met Make Me Wine korting € 24,75

Deze ‘blanc de noirs’ is een assemblage van 50% pinot noir en 50% meunier (beide ‘zwarte’ druiven). De basis is 2012. 50% gerijpt op eiken, 50% roestvrijstalen vaten. Rijping op fles ongeveer 3 jaar. Hij heeft een gouden kleur, met een zweempje koper, en fijne belletjes. Mooie aardse en rijp fruit aroma’s van bramen, bosbes, gedroogde pruim en een vleugje kaneel. Mooie afdronk met een hint van rijpe aardbei.Hij heeft 50% malolactische vergisting gehad. Dosage is 8 g/l. Ook lekker bij Bressaola, kalf-of lamsvlees bijvoorbeeld. Beloond met een 8,5 in DGH.

Direct bestellen? Clara is zo lief om iedereen die via Make Me Wine bestelt 10% korting te geven.

Als je nu inschrijft op Make Me Wine Nieuwsbrief, krijg je direct de MMW kortingscode!